Lindrup Byg er også tømrerfirma i Slagelse og omegn.

 

Mangler du et byggefirma i Slagelse er du landet lige på den rette side. Vi kan med base midt på Sjælland tilbyde alle former for renovering og byggeopgaver i Slagelse. Lindrup Byg har stor kendskab til området i og omkring Slagelse og har servicebiler der næsten dagligt.

Opgaver vi kan klare i Slagelse kan være udskiftning af vinduer, døre og tag. Vi kan klare alle former for nybyggeri, om- og tilbygninger, stort som småt. Skal du bygge nyt hus i Slagelse kan vi stå for hele byggeriet i totalentreprise, eller som en del af et større byggeri som delentreprise. Vi er fleksible og kan indgå i de fleste Samarbejdsformer.

Erhvervslivet i Slagelse kan også få bygget nyt at Lindrup Byg. Vi er eksperter i Industribygninger og lagerbygninger samt landbrugsbygninger mm. Kontakt Sven Lindrup og få en snak om dit nye erhvervsbyggeri.

 

Lidt om Slagelse

 

Slagelse er en større handelsby med ca 33.000 indbyggere beliggende i Slagelse kommune på den sydvestlige del af Sjælland. Byen er en af Sjællands ældste. Byen er en driftig handelsby med et stort opland, der findes gode gågader og indkøbscentre, som feks Vestsjællandscenteret. I byen ligger og kasernen som huser gardehusarregimentet med op til 2.000 værnepligtige og over 200 arbejdspladsser iøvrigt. Der er gode vej og togforbindelser til resten af landet og byen har mange gode grunde til at bosætte sig i området. Se mere om byen her eller find kommunens hjemmeside her